contacteer mij

Guus de Boer

Aanvraagformulier

Als u contact met mij wilt opnemen en om een gratis ontwerp wilt vragen, u dit formulier gebruiken om contact met mij op te nemen.

Over Bed Slats Ik ben een Belgische ontwerper met een passie voor houtbewerking en interesse in het ontwerp van meubels en meubelaccessoires. Ik ontwerp ook houtbewerkingsgereedschappen voor mensen en gezinnen. Mijn doel is om mijn klanten de beste producten en diensten te bieden die ik kan en om hen te helpen de beste oplossing voor hun behoeften te vinden. Ik ben begonnen met het ontwerpen van meubels terug in 2000 en sindsdien heb ik gewerkt in een verscheidenheid van industrieën, waaronder houtbewerking, interieur, meubels, accessoires, textiel en nog veel meer. Ik heb een passie voor alles houtbewerking met inbegrip van, maar niet beperkt tot, meubeldesign. In 2009 raakte ik geïnteresseerd in het ontwerp van bedden zodat ik mijn werk aan de bedkant kon brengen. De eerste producten die ik kon ontwerpen zijn de Bed Slide en de Bed Slat. Sinds het begin van mijn carrière werk ik samen met verschillende klanten en partners.

Ik ben erg druk dus als ik weg ben van mijn website, betekent dit dat ik niet op zoek ben naar een online contactformulier, of als ik een druk schema heb, zal ik u niet persoonlijk antwoorden.

Ik ben altijd beschikbaar, te allen tijde! Als ik niet persoonlijk kan reageren op u, voel je vrij om mij bericht of schrijf me op Twitter @ guusbodemtestcentraal Ik zou graag van u horen! Hartelijk dank voor uw interesse, ik zal al uw brieven lezen en mijn best doen om te reageren. Aarzel niet om contact met mij op Twitter als je problemen hebt met bedlatten, in het geval u wilt een bug te melden, of wilt u een functie verzoek, of om een andere reden. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn site te verbeteren.

Opening Hours